В Киеве сегодня:
распродажи, акции, скидки: 134
магазины в каталоге: 3909
дисконт карт: 231
Главная Скидки Магазины Дисконтные карты Торговые центры Бренды Добавить акцию О нас Новости Реклама
Купить онлайн:
Товары онлайн


Порше Центр Київ акция: Porsche Panamera. Все, про що ви мрієте!


Порше Центр Київ
Porsche Panamera. Все, про що

ви мрієте!



Список магазинов:Порше Центр Київ (Porsche)
Бренды:
Начало акции:
Конец акции:
Описание акции:Porsche Panamera. Все, про що ви мрієте!

В офіційній дилерській мережі Porsche діють спеціальні умови придбання на Porsche Panamera

Київ. Офіційна дилерська мережа Porsche пропонує шанувальникам легендарних автомобілів зі Штутгарта скористатися унікальною різдвяною пропозицією, яка діє при придбанні Porsche Panamera. На весь модельний ряд Panamera лише до кінця січня 2012 року діє знижка 6%, яка, безперечно, додає привабливості здійсненню омріяної покупки. Крім того, додатковою перевагою пропозиції є той факт, що дилери готові запропонувати широкий вибір комплектацій та кольорів безпосередньо в Україні, таким чином, розпочати 2012 рік можна за кермом новенького авто, не чекаючи його доставки з Європи.

Дія пропозиції розповсюджується і на останні новинки в модельній лінійці Panamera – Panamera Diesel та Panamera S Hybrid, які у вересні 2011 року були презентовані в Україні. Турбодизельний двигун Panamera Diesel об’ємом 3 літри та потужністю 250 к.с. споживає лише 6,5 літри палива на 100 км. При цьому максимальна швидкість автомобіля становить 242 кілометри на годину, а розгін до сотні триває лише 6,8 секунди. 8-ступінчаста трансмісія Tiptronic S забезпечує високі динамічні показники, при цьому водій завжди може перейти у ручний режим перемикання передач. Салон автомобіля розрахований на далекі та тривалі подорожі – чотири індивідуальні сидіння, спортивна ергономіка, легко зчитувані дані панелі приладів. Завдяки широкому переліку опцій можна зробити інтер’єр більш спортивним чи елегантним, оздобивши салон карбоном, алюмінієм чи цінними породами дерева.

Так, вартість автомобіля Panamera Diesel у чорному кольорі та з оздобленням салону алюмінієм складе 106 549 євро (прайсова вартість – 113 350 євро, економія – 6801 євро). Автомобіль має адаптивну пневмопідвіску та пакет Sport Chrono, який забезпечує більш спортивні налаштування двигуна та ходової частини.

Panamera S Hybrid, який є одним з найбільш економічних спорткарів у модельному ряді Porsche, поєднує динаміку спортивного автомобіля, низький рівень споживання палива та викидів вуглекислого газу. Досягнути цього вдалося за допомогою компресорного 3-літрового двигуна та електричного мотору. На швидкості до 75 кілометрів на годину Panamera може пересуватися виключно на електроприводі, до того ж, абсолютно безшумно. Використання кнопки E-Power попереджує передчасне увімкнення двигуна внутрішнього згоряння. Свій електричний потенціал автомобіль також використовує під час руху на шосе при швидкості до 165 кілометрів на годину – за таких умов двигун внутрішнього згоряння повністю вимикається, а Panamera продовжує рухатися завдяки електродвигуну. Як тільки автомобіль починає гальмувати, максимум енергії спрямовується для підзарядки батареї.

З урахуванням 6% знижки вартість Panamera S Hybrid у чорному кольорі та з салоном Luxor Beige становитиме 108 946 євро, в той час як прайсова вартість автомобіля становить 115 900 (економія – 6954 євро). Автомобіль укомплектовано широким переліком опцій, серед яких – преміальна акустична система BOSE® Surround Sound System.

Також офіційні дилери Porsche з радістю запропонують широкий вибір повнопривідних Panamera (Panamera 4 та Panamera 4S), які дозволяють впевнено та безпечно почуватися на дорозі незалежно від погодних умов.

Так, наприклад, вартість Panamera 4S з пневмопідвіскою у кольорі Carbon Grey та зі шкіряним салоном кольору Cognac становитиме 112 528 євро, а заощаджена сума складе 7182 євро. Серед опцій, що додають виразності зовнішності та інтер’єру автомобіля, варто відзначити біксенонові фари чорного кольору, а також тиснення логотипу Porsche на підголівниках.

Подробиці щодо діючої пропозиції, а також повного переліку наявних автомобілів можна дізнатися в салонах офіційних дилерів Porsche.
Контакты:
Скидки в Порше Центр Київ (Porsche) Скидка Порше Центр Київ (Porsche)
Київ
Все адреса акции на карте Киева


Нико-Украина

На весь модельный ряд автомобилей Mitsubishi 2011-го года...

Италмоторс Украина

Скидки на весь модельный ряд автомобилей Fiat 2011...

Pokupon

Компания ”Shokopack” специализируется на розничной продаже шоколадных...

Pokupon

3Д-фотосветильник - это нехитрое устройство с фотографией...

Отзывы


Рейтинг: 3.0/5 (4 Голосов)


Осталось 350 символов


Купить онлайн
Каталог скидок
Торговые центры
Голосование
Скидки на какие товары вы чаще всего ищете?






Свежие скидки

ROZETKA

Акция! Мишь Asus TUF Gaming M3 Gen II...

ROZETKA

Акция! Скидки до 15% на акционные товары Dove,...

ROZETKA

Выпекайте и готовьте вместе с Tefal! Скидки до...

ROZETKA

Акция! Скидка до 18% на редкие наборы LEGO!...

ROZETKA

Акция! Скидки до 15% на специализированное медицинское питание...

ROZETKA

Вкусное и полезное для малышей! Скидки до 20%...

ROZETKA

Акция! Скидки до 35% на крепкие алкогольные напитки...

ROZETKA

Акция! Скижки до 35% на игристые напитки Tosti!

ROZETKA

Акция! Скидки до 35% на бальзамы Riga Black!

ROZETKA

Акция! Скидки до 43% на подгузники и салфетки...
Наши друзья:
Реклама на rasprodaga.ua
Zara Спортмастер Карло Пазолини Oggi Интертоп Ив Роше Мобилочка Метро Benetton КЮЗ Эльдорадо Comfy