В Киеве сегодня:
распродажи, акции, скидки: 167
магазины в каталоге: 3909
дисконт карт: 231
Главная Скидки Магазины Дисконтные карты Торговые центры Бренды Добавить акцию О нас Новости Реклама
Купить онлайн:
Товары онлайн


Foxtrot акция: Полювання на знижки! знижки до


Foxtrot
Полювання на знижки!

знижки до

60%



Список магазинов:Фокстрот. Техника для дома
Бренды:
Начало акции:
Конец акции:
Описание акции:Полювання на знижки до 60% до відкриття нового магазину Фокстрот
Полювання на знижки до 60%
до відкриття нового магазину Фокстрот

1. Тут і далі всі умови про придбання товарів діють у магазині мережі ТМ «Фокстрот техніка для дому» за адресою м. Київ, вул. Майорова, 2 з 18 по 21 липня 2013 року включно, якщо інше не зазначено у відповідній пропозиції. Ціни вказано у гривні. ТОВ «САВ-Дістрибьюшн» не несе відповідальності за друкарські помилки та залишає за собою право на зміну умов акцій.
 
2. Протягом строку дії акції покупцям надається право отримати знижку до 60%, яка формується наступним чином: знижка 10% надається при пред’явленні на касі магазину підтвердження реєстрації місцезнаходження у зазначеному вище магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» у соціальній мережі Facebook, Foursquare або в іншій соціальній мережі (тільки для власників
смартфонів) та сумується зі знижкою від 2 до 50%, що визначається шляхом стирання покупцем, що здійснив покупку на суму від 300 грн. у зазначеному вище магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому», захисного шару на скрейч-картці, отриманій на касі магазину. Знижки у розмірі 10% та в розмірі від 2 до 50% розповсюджуються не на всі товари. Знижки у розмірі 10% та в розмірі від 2 до 50% не діють на товари, що купуються за кредитними програмами банків-партнерів зі ставкою 0,01% річних та на які у магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» встановлено окрему знижку чи які приймають участь в інших акціях. Про умови та перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
 
3. Під фразою «Краща ціна» мається на увазі ціна, яка встановлена у мережі магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому» в період дії акції.
 
4. Під «Подарунком» мається на увазі надання першим двадцяти покупцям, що здійснять в період акції у зазначеному вище магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» покупку будь-якого товару на суму від 500 грн. одним чеком, права придбати мікрохвильову піч DELFA D25DCX за 1 грн. (ціна до акції – 999,90 грн.). Подарунок не надається у випадку придбання товарів у кредит. Деталі акції дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
 
5. Покупцям, що здійснять з 18 по 21 липня 2013 року в зазначеному вище магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» покупку на суму від 300 грн. одним чеком надається можливість прийняти участь у розіграші подарунків, який відбудеться 21 липня 2013 року о 18:00. Під подарунком слід розуміти надання переможцям розіграшу права придбати товари, які приймають участь в цій
акції, за 1 грн. Деталі акції дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
 
6. За умови одночасного придбання двох мобільних телефонів NOKIA 101 (у вказаному магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» сукупна вартість становить 499 грн. (окрема вартість одного мобільного телефону NOKIA 101 становить 299 грн.). Обмін та розірвання договору купівлі-продажу здійснюється у випадку повернення всього рекламного набору (комплекту). Деталі акції
дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
 
7. Скретч-картку можна отримати у промоутерів з 11 по 21 липня 2013 року, але скористатись знижкою можна лише з 18 по 21 липня 2013 року включно. Розмір знижки визначається шляхом стирання захисного покриття на отриманій скретч-картці та складає від 2% до 15%. Знижкою можна скористатись у випадку придбання товару на суму від 300 грн. Знижка розповсюджується не на всі товари. Знижка не діє на товари, що купується за кредитними програмами банків-партнерів зі ставкою 0,01% річних та на які у магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» встановлено окрему знижку чи які приймають участь в інших акціях. Про умови та перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
 
8. Розмір знижки визначається комп’ютерною програмою рандомно та складає від 2% до 25%. Розмір знижки вказується в смс-повідомленні з унікальним кодом, що надсилається у відповідь. Смс-повідомдення, що дає право на знижку, можна отримати з 11 по 21 липня 2013 року відправивши смс на короткий номер 2701, але скористатись знижкою можна лише з 18 по 21 липня 2013 року включно пред’явивши отримане смс-повідомлення на касі магазину. На один номер телефону, з якого було відправлено смс-повідомлення на короткий номер 2701 можна отримати смс-повідомлення, що надає право на знижку, тільки один раз. Знижкою можна скористатись у випадку придбання товару на суму від 300 грн. Знижка розповсюджується не на всі товари. Знижка не діє на товари, що купується за кредитними програмами банків-партнерів зі ставкою 0,01% річних та на які у магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» встановлено окрему знижку чи які приймають участь в інших акціях. Вартість відправлення смс-повідомлення на короткий номер 2701 для всіх національних GSM-операторів – 0,25 грн. Про умови та перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому».
 
9. У період з 04 по 24 липня 2013 року включно у магазинах ТМ «Фокстрот техніка для дому» надається знижка на покупку із двох акційних товарів в розмірі -50% від ціни акційного товару меншого із двох за ціною. Знижка діє за умови придбання двох товарів, що приймають участь у цій акції, одним чеком (одночасно). Сума знижки може розподілятися на товари у чеку згідно облікової політики продавця. Кількість та перелік акційних товарів обмежено. В акції не приймають участь мобільні телефони, товари ТМ «Apple» та товари, що приймають участь в інших акціях. Акційні товари продаються єдиним рекламним набором (комплектом); обмін товару та розірвання договору купівлі-продажу здійснюється у випадку повернення всього рекламного набору (комплекту). Про умови та детальний перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (усі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).
 
10. У період з 04 по 24 липня 2013 року включно у магазинах ТМ «Фокстрот техніка для дому» надається знижка на покупку із трьох акційних товарів в розмірі 100% від ціни акційного товару меншого із трьох за ціною. Знижка діє за умови придбання трьох товарів, що приймають участь у цій акції, одним чеком (одночасно). Сума знижки може розподілятися на товари у чеку згідно облікової політики продавця. Кількість та перелік акційних товарів обмежено. В акції не приймають участь мобільні телефони, товари ТМ «Apple» та товари, що приймають участь в інших акціях. Акційні товари продаються єдиним рекламним набором (комплектом); обмін товару та розірвання договору купівлі-продажу здійснюється у випадку повернення всього рекламного набору (комплекту). Про умови та детальний перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся у
продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500 153 (усі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).
 
11. Акція діє з 01/01 по 31/12 2013 року включно в мережі магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому». Знижка визначається шляхом стирання захисного покриття на картці, яку надає касир при здійсненні покупки. Знижка за цією акцією надається виключно при придбанні смартфону Samsung у мережі магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому». Знижка діє не на всі смартфони Samsung. Після використання картка вилучається касиром. Знижка не діє на товари, що купується за кредитними програмами банків-партнерів зі ставкою 0,01% річних та на які у магазинах ТМ «Фокстрот техніка для дому» встановлено окрему знижку чи які приймають участь в інших акціях. Про деталі акції дізнавайтеся у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном гарячої лінії 0-800-500-153 (усі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).
Контакты:
Скидки в Фокстрот. Техника для дома Скидка Фокстрот. Техника для дома
Киев
Интернет-магазин 050-385-05-85
Пн-Пт 09:00-19:00 Сб 10:00-15:00 Вс выходной
Все адреса акции на карте Киева


Pokupon

Компания ”Shokopack” специализируется на розничной продаже шоколадных...

Pokupon

3Д-фотосветильник - это нехитрое устройство с фотографией...

Отзывы


Рейтинг: 3.0/5 (1 Голос)


Осталось 350 символов


Купить онлайн
Каталог скидок
Торговые центры
Голосование
Скидки на какие товары вы чаще всего ищете?






Свежие скидки

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на виски Chivas!

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на средства по уходу...

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на джин Beefeater!

ROZETKA

Акция! Начисляем 100 бонусных ₴ за отзыв на...

ROZETKA

Акция! Скидки до 50% на средства для уборки...

ROZETKA

Дышите чистым воздухом. Климатический комплекс от Philips.

ROZETKA

Акция! Скижки до 35% на уход за ротовой...

ROZETKA

Акция! Суперцены на товары для красоты и ухода...

ROZETKA

Акция! Скидки до 35% на бумажные изделия Диво...

ROZETKA

Акция! Скидки до 30% на электрические ароматизаторы воздуха...
Наши друзья:
Реклама на rasprodaga.ua
Zara Спортмастер Карло Пазолини Oggi Интертоп Ив Роше Мобилочка Метро Benetton КЮЗ Эльдорадо Comfy