В Киеве сегодня:
распродажи, акции, скидки: 193
магазины в каталоге: 3909
дисконт карт: 231
Главная Скидки Магазины Дисконтные карты Торговые центры Бренды Добавить акцию О нас Новости Реклама
Купить онлайн:
Товары онлайн


Эльдорадо акция: Меняй старое на новое!




Заголовок:Эльдорадо
Список магазинов:ЭЛЬДОРАДО
Бренды:
Начало акции:
Конец акции:
Описание акции:
С 6 мая по 2 июня сеть магазинов «Эльдорадо» предоставляет отличную возможность выгодно сдать старую электронику и бытовую технику, и получить скидку на покупку новой. Это могут быть старые телевизоры, стиральные машины, холодильники, плиты и т.д. Также Вы получите скидку, даже если техника, которую Вы привезете к нам, находится в неработающем состоянии.
 
Ко всему прочему, Вы имеете возможность совершенно бесплатно воспользоваться вывозом утиля для определённых групп товара, с указанного Вами адреса, в случае, если на этот же адрес будет оформлена доставка нового товара.
 
Группы товаров, которые могут быть вывезены с адреса покупателя:
- кинескоп-е (CRT) телевизоры
- плоскопанельные телевизоры
- посудомоечные машины
- водонагреватели
- кондиционеры
- плиты
- встроенная бытовая техника
- вытяжки
- холодильники
- морозилки
- стиральные машины
 
За одну единицу сданной техники можно получить скидку на покупку одной единицы новой техники, участвующей в акции. Отслужившая свой срок техника будет переработана и утилизирована специальной компанией, обладающая всеми необходимыми разрешениями.
 
Наше предложение направлено на то, что бы нашим покупателям было проще и выгоднее заменить устаревшую технику на более новую и современную.
 
ПРАВИЛА АКЦИИ:
 
1. ОРГАНІЗАТОР АКЦІЙ
 
1.1. Організатором Акцій «Міняй старе на нове», (у подальшому Акція), є ТОВ «ДІЄСА» (м. Київ 03150, вул.Червоноармійська, 45), надалі «Організатор».
1.2. Територія проведення – магазини «Ельдорадо» (за виключенням магазинів, що працюють на умовах франчайзингу), розташовані на території України. Перелік магазинів «Ельдорадо» зазначений на сайті http://www.eldorado.com.ua
 
2. ПРАВО НА УЧАСТЬ
 
2.1. Право на участь в Акції набувають споживачі, які укладуть з Організатором договір купівлі-продажу старих (таких що були у вжитку або не працюють) товарів за ціною 1,00 грн., за умови перерахування вартості таких товарів на рахунок організації Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» та укладання з Організатором договору купівлі продажу товару з тієї ж групи товарів, що й старий товар, згідно п. 4 цих Правил.
2.2. Старий товар повинен належати споживачу на праві власності, бути вільним від обтяжень і прав третіх осіб на такий товар та не перебувати у заставі. Договір купівлі продажу старого товару укладається зі споживачем лише за умови, що споживач гарантує, що ним було отримано згоду всіх співвласників товару та він бере на себе відповідальність за будь-які претензії від таких співвласників.
2.3. В разі придбання споживачем в Організатора одного товару, споживач має продати Організатору лише один товар з тієї ж групи товарів. В разі придбання споживачем в Організатора більшої кількості Товарів на умовах Акції, споживач повинен продати Організатору відповідну кількість старих товарів з відповідних груп товарів. Знижки не сумуються. Споживач не має права продати Організатору за умовами Акції більшу кількість товарів, ніж придбаває в Організатора на умовах Акції.
 
3. ТРИВАЛІСТЬ АКЦІЙ
 
3.1. Акції тривають в період з «6» травня до «2» червня 2013 р. 
4. ГРУПИ ТОВАРІВ, ЩО БЕРУТЬ УЧАСТЬ В АКЦІЯХ 
4.1. В Акціях беруть участь товари усіх груп. В кожній товарній групі Організатор Акцій гарантує як мінімум одну товарну позицію, що приймає участь в акціях.
4.2. Про перелік товарів, що входять до кожної з груп, а також товарів, що не беруть участь в Акціях, дізнавайтеся в магазинах «Ельдорадо».
 
5. ЗМІСТ АКЦІЇ
 
5.1. Споживачам, які набули право на участь в Акції у відповідності до п. 2 цих Правил, надається право на отримання заохочення – придбання товару за акційною ціною (зі знижкою 10%, 20% або 100грн, 200грн, 300грн, 500грн, 750грн, 1000грн, 1500грн в залежності від товару, який придбавається). Про розмір знижки на конкретний товар дізнавайтеся в магазинах «Ельдорадо» або за телефоном 0 800 300 0 30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні; дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно тарифів оператора).
5.2. Учасники Акції мають право скористатися послугою безкоштовного вивезення старих товарів, що були продані Організатору, наступних категорій:
 
- ЕЛТ-телевізори;
- пласкопанельні телевізори;
- посудомийні машини;
- водонагрівачі;
- кондиціонери;
- газові та електроплити;
- встраеваемая побутова техніка;
- витяжки;
- холодильники;
- морозильники;
- пральні машини,
за умови оплати Учасником Акції доставки придбаного ним товару на ту ж адресу, з якої необхідно вивезти старий товар. На момент доставки нового товару старий товар повинен бути від’єднаний від інженерних та електричних мереж та бути підготовленим до вивезення, в іншому випадку Учасник Акції зобов’язаний самостійно доставити старий товар Організатору.
 
6. ПОРЯДОК УЧАСТІ В АКЦІЇ
 
6.1. Про суміщення даної Акції з іншими програмами лояльності Організатора дізнавайтеся в магазинах «Ельдорадо».
6.2. В Акції не бере участь Акційний товар, який придбаний у безвідсотковий кредит.
6.3. Учасник Акції не має права передати іншій особі своє право на отримання заохочення.
6.4. Організатор акції розпоряджається придбаним у споживачів товаром на власний розсуд, зокрема такий старий товар може бути переданий металозаготівельним підприємствам для переробки, сервісним центрам для розбирання на запчастини тощо.
6.5. У випадку повернення споживачем придбаного за умовами Акції товар старий товар, що був проданий споживачем Організатору Акції, поверненню не підлягає. При цьому знижка, надана Учаснику при придбанні товару на умовах Акції поверненню або компенсації у будь-якому вигляді не підлягає.
6.6. При суміщенні дії декількох акцій, знижка надається тільки по одній із них.
6.7. Організатор може відмовити учаснику Акції в наданні знижки на товар в разі виявлення зловживань при придбанні товару (приклад: придбання товару не для особистого споживання, а для подальшого перепродажу; придбання товару на умовах акції в кількості понад 5 одиниць тощо).
 
7. ІНШЕ
 
7.1 Інформація і матеріали, що розміщені на сайті, надані Організатором «як вони є», без гарантій, висловлених або припущених. Ні за яких обставин Організатор не несе відповідальності за шкоду, в т. ч. будь-які прямі, навмисні, випадкові, послідовні, штрафні або інші дії, що можуть бути наслідком можливості/ неможливості використання сайту або матеріалів, розміщених на ньому. Організатор не надає ніяких гарантій, в т.ч. гарантії того, що у роботі з веб-сайтом учасники захищені від вірусів або інших шкідливих елементів, ушкоджень та помилок.
7.2 Заохочення надаються Організатором на умовах цих правил «як вони є», без будь-яких гарантій чи додаткових зобов‘язань.
7.3. Робота з сайтом та участь Учасника в Акції здійснюється тільки за добровільним бажанням Учасника.
7.4. Організатор залишає за собою право подовжувати термін Акції та/або змінювати ці правила Акції на власний розсуд.
7.5. Факт участі в цій Акції означає ознайомлення та повну згоду всіх Учасників з цими Правилами та зобов'язання їх виконувати.
7.6. У випадку, якщо Учасник, який отримав право на заохочення, з будь яких причин, незалежних від Організатора, не має можливості отримати заохочення або ним скористатися, він не має право на отримання від Організатора будь-якої компенсації.
7.7. Грошова компенсація розміру заохочень не нараховується та не сплачується.
7.8. Організатор не бере на себе відповідальності з приводу будь-яких суперечностей щодо права власності на заохочення.
7.9. Відповідно до вимог ст. 634 ЦК до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю у Акції всі Учасники погоджуються з цими Правилами та зобов’язуються їх виконувати.
7.10. Договір купівлі-продажу старих товарів надається Організатором, є договором приєднання та може бути укладений споживачем лише на запропонованих Організатором умовах.
7.11. За будь-якою додатковою інформацією з приводу участі в Акції Учасники можуть звертатися за електронною адресою http://www.eldorado.com.ua/ або телефоном 0 800 30 00 30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні; дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно тарифів оператора).
 
Акция действует с 6 мая по 2 июня 2013 года во всех розничных магазинах «Эльдорадо» за исключением интернет-магазина.
Контакты:
Скидки в ЭЛЬДОРАДО Скидка ЭЛЬДОРАДО
Киев ул. Антоновича, 176
Океан Плаза ТРЦ
Лыбедская
Все адреса акции на карте Киева


Технополис

Распродажа телевизоров. Скидки до 35%

Pokupon

Компания ”Shokopack” специализируется на розничной продаже шоколадных...

Pokupon

3Д-фотосветильник - это нехитрое устройство с фотографией...

Отзывы


Рейтинг: 3.0/5 (2 Голосов)


Осталось 350 символов


Купить онлайн
Каталог скидок
Торговые центры
Голосование
Скидки на какие товары вы чаще всего ищете?






Свежие скидки

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на велосипеды и аксессуары!...

ROZETKA

Стиральные машины и сушильные автоматы Beko по привлекательному...

ROZETKA

Скидки до 40% на весеннюю детскую одежду и...

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на товары для BBQ...

ROZETKA

Скидки до 50% на платья, юбки, блузы

ROZETKA

Специальное предложение! Скидки до 50% на ручной инструмент...

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на виски Johnnie Walker!

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на ром Captain Morgan!

ROZETKA

Акция! До 500 ₴ бонусов за отзывы о...

ROZETKA

Акция! Посудомоечные машины Beko по привлекательным ценам!
Наши друзья:
Реклама на rasprodaga.ua
Zara Спортмастер Карло Пазолини Oggi Интертоп Ив Роше Мобилочка Метро Benetton КЮЗ Эльдорадо Comfy