В Киеве сегодня:
распродажи, акции, скидки: 167
магазины в каталоге: 3909
дисконт карт: 231
Главная Скидки Магазины Дисконтные карты Торговые центры Бренды Добавить акцию О нас Новости Реклама
Купить онлайн:
Товары онлайн


Comfy акция: вигравай накопичувач на 1 терабайт!


Comfy
вигравай накопичувач на

1 терабайт!



Список магазинов:COMFY, РАЙОН ТРЦ
Бренды:
Начало акции:
Конец акции:
Описание акции:
Акція проходить серед покупців інтернет-магазину comfy.ua
 
Для участі потрібно купити* будь-який товар фірми Kingston http://comfy.ua/catalogsearch/result/index?dir=asc&order=price&q=kingston на сайті comfy.ua в період проведення акції (*-мається на увазі повністю оплачене замовлення)
Один учасник може зробити кілька покупок, тим самим збільшити шанси на виграш (але не більше 5)
Купуй продукцію Kingston в Comfy та вигравай накопичувач на 1 терабайт!
Повні умови акції
Правила проведення рекламної Акції "Купуй продукцію Kingston та вигравай накопичувач на 1 терабайт!" (далі - Акція)
 
1.1. Замовником акції є ТОВ «Комфі трейд» (юридична особа, створена за законодавством України), яке знаходиться за адресою: 49100, м. Дніпропетровськ, бульвар Слави, 6Б, к. 414 (далі - Замовник).
 
1.2. Організатором та Виконавцем Акції є ТОВ «АРЕНА» (юридична особа, створена за законодавством України), яке знаходиться за адресою: 49000, м. Дніпропетровськ, вул. Софії Ковалевської, буд. 73 к.93 (далі - Організатор).
 
2. Період проведення Акції.
 
 2.1. Акція проходить з 18.12.2013р. по 15.01.2014р. (далі - Період проведення Акції). Переможці будуть визначені:
2.1.1. Головний приз та додаткові призи: 15.01.2014р.
2.2. Організатор Акції залишає за собою право припиняти і відновлювати проведення Акції за попереднім узгодженням із Замовником.
 
3. Територія проведення Акції.
 
 3.1. Акція буде проходити на всій території України (далі - Територія проведення Акції).
 
4. Учасники Акції.
 
 4.1. До участі в Акції запрошуються всі дієздатні громадяни України, які проживають на території України та в Період проведення Акції виконали всі умови і правила Акції (далі - Учасник Акції), за винятком працівників та представників Організатора та Замовника та будь-якої іншої компанії, залученої до проведення Акції.
  4.2. З правилами проведення Акції "Купуй продукцію Kingston та вигравай накопичувач на 1 терабайт!" можна ознайомитися на сайті Comfy (http://comfy.ua/actions) 
Додаткова інформація про Акцію надається за телефоном гарячої лінії 0-800-500-190 в період проведення Акції та в період визначення переможців. Дзвінки зі стаціонарних телефонних номерів в межах України безкоштовні. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно з діючими тарифами відповідного мобільного оператора.
 
5. Умови участі в Акції.
 
 5.1. Учасником Акції серед покупців продукції Kingston на сайті comfy.ua стає фізична особа, яка в Період проведення Акції натиснула кнопку «купити»  на сторінці будь-якого продукту фірми Kingston, що продається на сайті comfy.ua (http://comfy.ua/catalogsearch/result/index?dir=asc&order=price&q=kingston), оплатила її вартість та отримала ідентифікатор в базі покупців сайту Comfy – чек, що підтверджує покупку та є унікальним ідентифікатором для проведення розіграшу.
5.1.1. Один учасник може зробити кілька покупок, але не більше 5, у Період проведення Акції, тим самим отримати кілька унікальних ідентифікаторів та збільшити шанси на виграш
5.2. Переможця буде визначено 15.01.2014р. серед усіх покупців продукції Kingston на сайті comfy.ua, за допомогою сервісу Random.org
5.3. Учасником Акції серед учасників однієї з груп Comfy у ВКонтакті (http://vk.com/comfyua) або Facebook (http://www.facebook.com/comfy.ua) стає фізична особа, яка в Період проведення Акції зареєстрована в одній із соціальних мереж – Вконтакті або Facebook та є учасником сторінки Comfy у ВКонтакті (http://vk.com/comfyua) або Facebook (http://www.facebook.com/comfy.ua).
5.4. Для участі необхідно поділитися конкурсним записом на свою сторінку в одній із соціальних мереж.
5.5. 15.01.2014р. серед усіх, хто поділився конкурсним записом на свою сторінку буде визначено по одному переможцю в кожній із соціальних мереж, за допомогою сервісу Random.org
6. Призи для Учасників Акції.
 
6.1. Серед покупців продукції Kingston на сайті comfy.ua буде розіграний приз - USB-флеш накопичувач Kingston DataTraveler HyperX Predator 1TB USB 3.0
6.2. Серед учасників однією з груп Comfy у ВКонтакті (http://vk.com/comfyua) або Facebook (http://www.facebook.com/comfy.ua) будуть розіграні:
ВКонтакті - Флеш USB Kingston DTIG3/32GB 2шт., Флеш USB Kingston DT109B/16GBZ 2шт., Флеш USB Kingston DT108/16GBZ 1шт., Флеш USB Kingston DT109W/4GBZ 6шт., Флеш USB Kingston DT108/4GBZ 1шт
Facebook - Флеш USB Kingston DTIG3/32GB 1шт., Флеш USB Kingston DT109B/16GBZ 1шт., Флеш USB Kingston DT108/16GBZ 1шт., Флеш USB Kingston DT109W/4GBZ 6шт., Флеш USB Kingston DT108/4GBZ 1шт, Флеш USB Kingston DTM10/4GB 1шт
 6.3. Грошовий еквівалент вартості призів не видається.
 
7. Визначення переможців.
 
 7.1. Визначення переможця серед покупців продукції Kingston на сайті comfy.ua відбудеться 15.01.2014р о 12:00 серед всіх, хто купив продукцію Kingston на сайті comfy.ua у Період проведення Акції.
7.2. Визначення переможців серед учасників однією з груп Comfy у ВКонтакті (http://vk.com/comfyua) або Facebook (http://www.facebook.com/comfy.ua) відбудеться 15.01.2014р о 16:00 серед усіх, хто поділився конкурсним записом на свою сторінку в одній із соціальних мереж.
8. Умови отримання призів.
 
 8.1. Представник Виконавця зв'яжеться з переможцями, щоб дізнатися необхідну для отримання призу інформацію.
 
 8.2. У разі відмови переможця Акції від отримання призу, згідно з умовами цієї Акції, переможець не має права вимагати від Організатора будь-якої компенсації.
 
9. Інші умови.
 
 9.1. Організатор має право в односторонньому порядку доповнити чи змінити дані Правила. Повідомлення про доповнення або зміну Правил буде оголошено на сайті comfy.ua у розділі "акції" (http://comfy.ua/actions), офіційній сторінці Comfy у Вконтакті (http://vk.com/comfyua) та Facebook (https://www.facebook.com/comfy.ua). 
 
 9.2. Організатор не несе відповідальності за дії органів державної влади та інші незалежні від нього обставини, які можуть унеможливити виконання умов Акції.
 
 9.3. Організатор не вступає у суперечки, які можуть виникнути між Учасниками Акції щодо Призу.
 
 9.4. Своєю участю в Акції всі Учасники Акції підтверджують свою згоду на безкоштовне використання свого імені та прізвища Організатором, на проведення фото- та/або кінозйомки (відеозйомки) з їх участю в рамках Акції без відшкодування, а також підтверджують і надають згоду на те, що їхні імена та фотографії можуть бути опубліковані та використані Організатором безкоштовно в будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, що стосуються Акції, в рекламних цілях засобом і методами, які не порушують чинне законодавство України.
 
 9.5. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, та/або спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним і оскарженню не підлягає.
 
 9.6. Учасники, які не дотримуються цих Правил, не можуть бути визнані переможцями Акції.
 
 9.7. Своєю участю в Акції Учасники Акції підтверджують повну згоду з усіма умовами, викладеними в цих Правилах, а також зобов'язуються виконувати ці Правила.
 
 9.8. Переможець Акції не може передати право отримання призу в рамках цієї Акції та на умовах цих Правил третій особі.
 
 9.9. Отриманий приз обміну та поверненню не підлягають. Організатор та Замовник не несуть гарантійні обов'язання по призам, отриманим в рамках цієї Акції та на умовах, зазначених в цих Правилах.
 
 9.10. Погоджуючись з правилами, учасники автоматично дають згоду на розсилку рекламних матеріалів на вказаний при реєстрації e-mail.
Контакты:
Скидки в РАЙОН ТРЦ Скидка РАЙОН ТРЦ
Киев пр. Григоренко, 26
ТЦ "Велика Кишеня" тел. 390-08-17 (18)
Все адреса акции на карте Киева


Comfy

Знижка -30% на ПРС при покупці в інтернет-магазині!

Эльдорадо

Планшеты в подарок к смартфонам и наоборот!

Pokupon

Компания ”Shokopack” специализируется на розничной продаже шоколадных...

Pokupon

3Д-фотосветильник - это нехитрое устройство с фотографией...

Отзывы


Рейтинг: 1.0/5 (1 Голос)


Осталось 350 символов


Купить онлайн
Каталог скидок
Торговые центры
Голосование
Скидки на какие товары вы чаще всего ищете?






Свежие скидки

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на виски Chivas!

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на средства по уходу...

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на джин Beefeater!

ROZETKA

Акция! Начисляем 100 бонусных ₴ за отзыв на...

ROZETKA

Акция! Скидки до 50% на средства для уборки...

ROZETKA

Дышите чистым воздухом. Климатический комплекс от Philips.

ROZETKA

Акция! Скижки до 35% на уход за ротовой...

ROZETKA

Акция! Суперцены на товары для красоты и ухода...

ROZETKA

Акция! Скидки до 35% на бумажные изделия Диво...

ROZETKA

Акция! Скидки до 30% на электрические ароматизаторы воздуха...
Наши друзья:
Реклама на rasprodaga.ua
Zara Спортмастер Карло Пазолини Oggi Интертоп Ив Роше Мобилочка Метро Benetton КЮЗ Эльдорадо Comfy